Programul rectificat al achizițiilor publice pe anul 2017 – Contract subsecvent nr.1 2017-2019

Click aici pentru vizualizare

Anunț recrutare personal

Asociația “Grup de Acțiune Locală Banat-Vest” (GAL Banat-Vest) este o organizație nonguvernamentală care activează în domeniul dezvoltării rurale, având la bază un parteneriat public–privat, care reunește 50 de parteneri (organizații non-guvernamentale, administrații publice locale și societăți comerciale) din 11 localități aparținând teritoriului reprezenttat de GAL Banat-Vest. Asociaţia GAL Banat-Vest scoate la concurs, în vederea implementării Strategiei de Dezvoltare Locală 2014-2020, strategie finanțată prin Axa LEADER din Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020, următoarele posturi vacante:

manager proiecte – 1 post

animator/evaluator – 1 post

cu mențiunea că activitatea se va desfășura atât la sediul asociației din Jimbolia, strada Ștefan Cel Mare nr. 9 cât și pe teren în teritoriul reprezentat de GAL Banat-Vest.

Comunicat de presă post eveniment. Târg agricol de primăvară organizat în cadrul proiectului : “Tineri agricultori și agricultori, construiesc împreună o agricultură modernă, de o parte și de alta a județului Timiș”

Târg agricol de primăvară organizat în cadrul proiectului : “Tineri agricultori și agricultori, construiesc împreună o agricultură modernă, de o parte și de alta a județului Timiș”