Invitație, conferință tematică

Invitație, conferința tematică intitulată „Schimb de experiență, expertiză şi bune practici în domeniul implementării corespunzătoare a Strategiei de dezvoltare locală” organizată în cadrul proiectului “Funcționarea Grupului de Acțiune Locală, dobândirea de competențe și animarea teritoriului.

Asociația Grup de Actiune Locală „Banat-Vest”, Jimbolia, Str. Stefan cel Mare, nr.9,
Tel/Fax: 0256 360078, e-mail: gal.banat_vest@yahoo.ro, helpdeskgalbanatvest@yahoo.ro, www.galbanatvest.ro

INVITAȚIE

Către: Ref. Invitație participare Conferința tematică „Schimb de experiență, expertiză şi bune practici în domeniul implementării corepunzătoare a Strategiei de dezvoltare locală” Asociația Grup de Acţiune Locală “Banat-Vest”, Judeţul Timiș, vă invită să participați în 02.12 2013, începând cu orele 1200 la sediul GAL din orașul Jimbolia, str. Ștefan cel Mare la conferința tematică nr. IV, intitulată „Schimb de experiență, expertiză şi bune practici în domeniul implementării corepunzătoare a Strategiei de dezvoltare locală”organizată în cadrul proiectului “Funcționarea Grupului de Acțiune Locală, dobândirea de competențe și animarea teritoriului.” Rolul acestei conferinţe vizează identificarea exemplelor de bune practici bazându-ne pe experiența echipelor tehnice ale GAL-urilor din regiunea Vest, implementarea în condiții optime a strategiei, pregătirea și aplicarea eficientă de noi finanțări disponibile prin axa LEADER. Agenda evenimentului se află atașată la prezenta invitație.

Pentru mai multe informații despre conferință puteţi apela numărul de telefon: 0256-360078 sau 0736-618.195, persoană de contact:

Heisu Alina, Secretar, e-mail: gal.banat_vest@yahoo.ro Vă așteptăm cu drag.

AGENDĂ

Conferință tematică IV „Schimb de experiență, expertiză şi bune practici în domeniul implementării corepunzătoare a Strategiei de dezvoltare locală”

Data: 02.12.2013

  • 12:00-12:15 – Primirea invitaţilor
  • 12:15-13:15– Cuvânt de deschidere; Scurtă prezentare a Planului de dezvoltare locală și a stadiului implementării acestuia Prezentare coordonată de D-l Ordodi Arcadie- Președintele Asociației GAL Banat-Vest
  • 13:15-14:00–Prezentarea planului anual de acțiune a asociației GAL Banat-Vest Prezentare coordonată de d-na Mihaela Soltesz- Manager General GAL
  • 14:15-15:00– Pauză de cafea
  • 15:00-17:00- Masă rotundă (întrebari, răspunsuri, dezbateri) pe tema Eficientizarii activității întreprinse de compartimentele tehnice ale GAL-urilor.
  • Schimb de experiență

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *